Personal Training (PT)

Gun jezelf dat beetje meer:

Jouw doel bereiken met persoonlijke begeleiding en coaching op afspraak!

Wil jij dat (lang gedroomd) resultaat behalen en lukt het je niet om dit zelf te realiseren? Dan is personal training zeker wat voor jou!

Je kan verschillende redenen hebben om met een personal trainer te starten:
 • afvallen
 • in vorm te blijven
 • je huidige training op een hoger niveau te tillen
 • op een veilige manier van je blessure af te komen
 • beter in je vel zitten
 • fitter worden
 • een “stok achter de deur”
Wat jouw reden ook is, je wil in alle gevallen graag RESULTAAT zien!!!
Wij bieden je een Personal Trainer!
 

PRIJZEN PERSONAL TRAINING (PT)

Optie 1: 250 euro voor 10 keer PT ( 1 x 1 uur en 9 keer 0,5 uur)
Optie 2: 390 euro voor 10 keer PT ( 10 x 1 uur )

Je kunt ook een losse les nemen voor 45 euro per keer. 

(geldig voor leden en niet-leden van Fitness House)

Alle voordelen nog even op een rij:
 1. Verbeter je ALGEHELE CONDITIE. Uit onderzoek blijkt dat het regelmatig samen trainen met een personal trainer een significant betere cardiovasculaire conditie oplevert dan wanneer je zonder trainer sport. Daarnaast geniet je ook van een verhoogde flexibiliteit, uithoudingsvermogen, houding, balans en coördinatie.
 2. Behaal en behoud een GEZOND GEWICHT. Een personal coach helpt je bij het meten van je huidige gewicht en vetmassa en stelt op basis hiervan een verantwoord plan op hoe je kunt afvallen en hierna op gewicht kunt blijven. Hij/zij voorkomt hiermee dat je last krijgt van het jojo-effect.
 3. Je blijft gemotiveerd. Je bepaalt samen welke weg je gaat bewandelen om jouw doel te bereiken. Tussendoor evalueren en bijstellen van je work-out zorgt ervoor dat je altijd GEMOTIVEERD EN DOELGERICHT blijven sporten.
 4. 100% focus op jouw PERSOONLIJKE OMSTANDIGHEDEN. Je coach zal altijd rekening houden met jouw lichamelijke omstandigheden. Als je bijvoorbeeld last hebt van een oude sportblessure zal hier een praktische oplossing voor gevonden worden waarbij er andere oefeningen worden uitgevoerd die de verzwakte spieren ondersteunen en pijn tegengaan.
 5. Je leert de JUISTE TECHNIEKEN. Heb je je wel eens afgevraagd of je op de juiste wijze een gewicht tilt? Die vragen zijn verleden tijd wanneer je onder begeleiding gaat sporten. Jouw trainer helpt je graag bij het perfectioneren van je techniek.
 6. Het afsprakensysteem. Er werkt niets beter dan EEN AFSPRAAK maken MET ELKAAR! Je bent ervan verzekerd dat je altijd zult sporten.
 7. DE PRIJS: Personal Training is voor onze leden en niet leden. PT is bij Fitness House goed betaalbaar en daarom bereikbaar voor veel mensen. 

Verspeel geen tijd meer. Behaal maximaal resultaat in minder tijd!


Tenslotte:
Opgeven voor Personal Training is makkelijk. Je hoeft alleen het formulier  in te vullen of een bericht te sturen naar info@fitnesshouse.nl. Je wordt dan gebeld voor een 1e afspraak. Zo simpel is het!

Voor iedereen is een passend schema en uitvoering te vinden, dus ook voor jou!

PT/small group