Fitness

Fitness voor iedereen:
 

Fitness

Bij Fitness House kan je kiezen uit vele vormen van fitness. Niet iedereen is hetzelfde. Of  je nu van groepssport houdt of graag zelfstandig werkt aan uw uithoudingsvermogen, ons fitnesscentrum biedt wat u zoekt. U wordt gratis begeleid door onze instructeurs en kunt altijd bij de bar een gesprek aanvragen voor een voedingsdeskundige of, als u een persoonlijk plan wilt opstellen met een van onze fitnessinstructeurs.

 

Cardio

Door middel van cardio-fitness werkt u aan het verbeteren van uw conditie en vetverbranding. We hebben bij Fitness House een ruim assortiment aan cardiotoestellen, waarmee hart- en longfuncties worden getraind. Onze loopbanden, fietsen, roeimachines, crosstrainers en steppers zijn voorzien van apparatuur waarmee de hartslag en de verbruikte calorieën direct kunt aflezen. De cardiotoestellen zijn van topkwaliteit en eenvoudig in het gebruik en zijn voorzien van televisie/internet zodat u tijdens uw workout zelf kunt kiezen waar u naar wilt kijken.

 

Circuittraining

Geen tijd om te sporten? Wilt u binnen een half uur al uw spiergroepen trainen, dan is het inmiddels populaire circuit training misschien wat voor jou. Deze vorm van training is geschikt voor iedereen op elk niveau. Het verbetert je conditie en verhoogt de vetverbranding. Zowel uithoudingsvermogen als spierkracht wordt getraind.

 

Krachttraining met HAMMER STRENGTH

Onze krachtapparatuur is makkelijk in het gebruik en versterkt de spieren. Hierdoor krijgt u een betere lichaamshouding, waardoor de kans op rugklachten en blessures wordt verkleind. Onlangs is onze ruimte uitgebreid met het beste van het beste; Hammer Strength krachtapparatuur. Wij bieden een ruime variatie in losse toestellen, denk aan een squat rek, losse dumbells en bankdruk mogelijkheden. Krachttraining en Cardio is goed te combineren. Werk met veel plezier tegelijkertijd aan conditie, lichaamshouding en sterke spieren.

 

De indoor racefiets met realistische routebeleving voor elke buitenfietser!

Op onze PRAXtour fiets kan je alle bergbeklimmingen van Europa befietsen met een eigen computerscherm met beeld. Je simuleert hier een tocht op een racefiets zoals je buiten gewend bent maar dan lekker binnen in onze fitness zaal! Wil jij de fiets eens proberen? Bel naar 033-4564444 dan reserveren wij de PRAX speciaal voor jou.
 
Voor diverse fitness lessen kijk je op ONS LESROOSTER
 
 

Proefles aanvragen