Afvalprogramma 2020

8 weken afvalprogramma START 7 JANUARI 2020

Start het nieuwe jaar goed en schrijf je nu vast in! 
 

We gaan voor de 6 keer van start met ons mooie afvalprogramma! De vorige groep is net klaar en hebben allemaal hun persoonlijke doel bereikt.
Dit is jouw kans om mee te doen en het nieuwe jaar goed te beginnen? Aarzel niet en gun jezelf dit mooie cadeau! Je zal er zeker geen spijt van krijgen!

Hierbij wat praktische informatie:

Het programma duurt 8 weken met op elke dinsdagavond een relevante workshop met diverse onderwerpen over sport en voeding. Dit alles onder leiding van Nick Smink (gecertificeerd en gespecialiseerd in voeding en sport) Aansluitend gaan we starten met een  training in onze fitnesszaal. De 2e trainingssessie is elke donderdagavond van 20:00 – 21:00 uur en de 3e training is een training naar keuze. (Natuurlijk kan je ook vrij gebruik maken van al onze andere faciliteiten zoals squash en sauna’s).

De eerste keer:
De eerste workshop duurt iets langer en daarom starten we om 19:00 uur. Aansluitend  gaan we trainen van 20:00 uur tot 21:00 uur in onze fitnesszaal.  
Alle volgende dinsdagen starten we om:
19:30 – 20:00 Workshop
20:00 – 21:00 Training in de fitnessruimteHet is dus handig om alvast in je sportkleding naar Fitness House te komen zodat je na de workshop gelijk door kan. Vergeet niet je handdoekje, een watertje en natuurlijk schone schoenen mee te nemen!

Wil je meer weten over het programma, kijk dan HIER. 


Er is plek voor maximaal 15 personen dus als je zeker wil zijn van een plek is het nu tijd om je alvast op te geven.

Inschrijving afvalprogramma

Veld leegmaken