Reserveren in de app

Alleen voor ALLE groepslessen meld je je aan in de app onder het kopje 'lesrooster'. 

Aanmelden les: 

Kies je training en tik op die les. Daarna tik je op 'Reserveer Les' De rest wijst vanzelf. Staat je les volgeboekt, gebruik dan de knop 'Reservelijst' en geef ons door voor welke les je op de reservelijst wil komen te staan! Je ontvangt een mail vanuit ons systeem Sportivity zodra er een plek vrij komt.


Lukt het inloggen niet?

Gebruik je wel de juiste app?

Wij maken gebruik van de Sportcom app. (Geel/bruin logo)

Download de 'Sportcom' app en zoek daarin Fitness House (of zoek op Amersfoort) en stel Fitness House als standaard sportschool in. 
Het kan zijn dat je geboortedatum en/of je mailadres niet goed in ons systeem staat. Mail de juiste gegevens naar info@fitnesshouse.nl dan passen wij het aan. Het mailadres en geboortedatum moet nl. overeen komen met elkaar.
Het kan ook zijn dat je gegevens wel kloppen in ons systeem maar dat er bij het inloggen nog een spatie achter je e-mailadres staat. Haal deze dan weg. Vaak is dat het probleem bij Android toestellen.
Bij het invullen van de geboortedatum hoef je niet per maand terug te tikken naar je geboortejaar maar tik eerst op het huidige jaartal. Er rolt dan een schermpje uit zodat je terug kan scrollen naar jouw geboortejaar. (Betreft Android) Pas daarna vul je de maand en dag in.
Heb je nog vragen? Aarzel niet om contact met ons op te nemen. Wij helpen je graag verder! Tel 033-4564444

Les vol? Zet mij op de reservelijst.